Červená středa

Datum a čas vysílání: 25. 11. 2020, 09:00
Autor: Kateřina Rózsová
Interpret: Marcela Kopecká - moderátor, P. ThLic. Ing. Stanislav Přibyl, Th.D., CSsR, generální sekretář ČBK, ThDr. Petr Jan Vinš, generální sekretář a tiskový mluvčí ERC, ministr zahraničních věcí ČR Mgr. Tomáš Petříček, PhD., Mons. Václav Malý – pomocný biskup pražský, Kristina Ambrožová - ředitelka Střediska humanitární a rozvojové spolupráce
Cyklus: Dopoledne s Proglasem

Dnes je Červená středa. Jejím smyslem je veřejně si připomenout všechny, kdo jsou ve světě pronásledováni pro své náboženské přesvědčení.  Tuto připomínku organizuje v ČR Česká biskupská konference společně s Ekumenickou radou církví v ČR, Federací židovských obcí v ČR a Institutem pro křesťansko-demokratickou politiku. K akci patří nasvícení významných budov na červeno. V Praze to bude třeba Rudolfinum, Národní galerie nebo Černínský palác. Téma, kterému se budeme věnovat v dnešním Dopoledni s Proglasem.


Dopoledne s Proglasem – od pondělí do pátku zajímaví hosté, podnětné rozhovory, duchovní útěcha, aktuální informace, ale třeba i čas pro oddechnutí a úsměv. Jsme v tom s vámi - už 25 let! (každý všední den 9.00, repríza 0.05). 

Premiéra: 25. 11. 2020, 09:00
Opakování: 25. 11. 2020, 09:00, 26. 11. 2020, 00:05

Darujme.cz

 

Regiony

Regiony

Partneři

Slyš.to
Tv Noe
Katolický týdeník
Partner
Charita ČR
Signály.cz
Česká tisková kancelář
Likvidace lepry
T-Mobile
Rádio Lumen
Víra.cz
PFM Group