Dopoledne s Proglasem

Datum a čas vysílání: 28. 4. 2020, 09:00
Autor: Kateřina Rózsová
Interpret: Ondřej Havlíček - moderátor, Pavel Hanych – tiskový mluvčí Diakonice ČCE, Petr Zámečník – chráněné dílny Kopeček, Ivona Šťovíčková – ředitelka S.T.O.P., Jan Bárta – ředitel Letního domu
Cyklus: Dopoledne s Proglasem

Jako každý všední den nás v čase po deváté dopolední čekají čtyři hosté po telefonu, se kterými budeme mluvit mimo jiné o tom, jakou radost může udělat dopis, který dorazí ve správný čas na správné místo.  Poté nás čeká návštěva chráněných dílen v Bartošovicích v Orlických horách, spadajících pod sdružení Neratov. Jak se vyrovnávají se současnou situací a co nového chystají pro své klienty a zákazníky, zjistíme v rozhovoru s Petrem Zámečníkem. Ve druhé polovině dnešního pořadu se budeme věnovat nejmladší generaci. Představíme projekt Letní dům, který  mapuje situaci v dětských domovech a zaměříme se také na ostravskou organizaci STOP, pomáhající nejen romským dětem.


Dopoledne s Proglasem – od pondělí do pátku zajímaví hosté, podnětné rozhovory, duchovní útěcha, aktuální informace, ale třeba i čas pro oddechnutí a úsměv. Jsme v tom s vámi - už 25 let! (každý všední den 9.00, repríza 0.05). 

Premiéra: 28. 4. 2020, 09:00
Opakování: 28. 4. 2020, 09:00, 29. 4. 2020, 00:05

Darujme.cz

 

Regiony

Regiony

Partneři

Slyš.to
Tv Noe
Katolický týdeník
Partner
Charita ČR
Signály.cz
Česká tisková kancelář
Likvidace lepry
T-Mobile
Rádio Lumen
Víra.cz
PFM Group