Za 5 pět

Náš tip
Datum a čas vysílání: 23. 10. 2021, 16:55
Autor: Petr Vizina
Interpret: Petr Vizina, Vladimír Bystrov, předseda etické a smírčí komise asociace APRA, Lea Surovcová, novinářka, Jan Lata, hepatolog
Cyklus: Za 5 pět
Název pořadu: Lekce Ovčáček

Tentokrát o pravděpodobně nejznámějším tiskovém mluvčím u nás a červené kartě, kterou mu tento týden vystavili jeho kolegyně a kolegové z oboru. Vysvětluje předseda etické a smírčí komise asociace Vladimír Bystrov. O interakci mezi mluvčími a médii budeme mluvit s reportérkou Leou Surovcovou. U médií zůstaneme i v druhé půlce pořadu: V souvislosti s prezidentem Zemanem jsme slyšeli mnoho o onemocnění jater. Jak se česká média vyrovnala s tak složitým medicínským tématem pro nás okomentuje přední český hepatolog a rektor Ostravské univerzity, profesor Jan Lata. 


Za 5 pět – publicistických 45 minut přináší každou sobotu od 16.55 blízká setkání s výjimečnými hosty a rozhovory na relevantní a aktuální témata, která často mohou být vnímána jako morálně problematická nebo zatížená stereotypy. Pořad vychází vstříc náročnému a kritickému posluchači, čerpá přitom z kompetencí zkušené autorské dvojice jako dramaturgů a průvodců pořadem – Hany Scharffové a Petra Viziny.

Premiéra: 23. 10. 2021, 16:55
Opakování: 23. 10. 2021, 16:55

Darujme.cz

 

Regiony

Regiony

Partneři

Slyš.to
Tv Noe
Katolický týdeník
Partner
Charita ČR
Signály.cz
Česká tisková kancelář
Likvidace lepry
T-Mobile
Rádio Lumen
Víra.cz
PFM Group