Noční linka

Náš tip
Datum a čas vysílání: 10. 5. 2021, 22:30
Autor: Hana Svanovská
Interpret: Hana Svanovská
Cyklus: Noční linka
Název pořadu: (Ne) černobílé Rusko

Události (nejen) posledních týdnů způsobily, že ruský státní terorismus, který pronikl i na naše území nejen v podobě causy Vrbětice a po léta infiltruje naši společnost pomocí dobře mířených dezinformačních kampaní, radikalizoval pohledy mnohých na ruský národ sám. Odhlédneme-li však od ruské velmocenské politiky a podíváme-li se na dějiny ruské kultury, zejména hudby a literatury, stejně jako na specifika ruské křesťanské spirituality, najdeme v nich mnoho inspirativního.

Jak vnímáte Rusko a jeho kulturu Vy? Ovlivnila Vás nějak v průběhu života? Čtete ruské autory a posloucháte ruské skladatele? Díváte se na ruské filmy?

O skutečnosti, že Rusko rozhodně není černobílé, se s Vámi za pomoci Vašich telefonátů, e-mailů a SMS hodlá podělit redaktorka Hana Svanovská už v pondělí 10. května od 22.30


Noční linka – pozdně večerní společná zamyšlení nad tím, čím žijeme, nad našimi radostmi, nadějemi i zklamáními, nad chvílemi každodenními i svátečními. Kontaktní pořad pro vás, o vás a s námi (pondělí 22.30).

Premiéra: 10. 5. 2021, 22:30

Darujme.cz

 

Regiony

Regiony

Partneři

Slyš.to
Tv Noe
Katolický týdeník
Partner
Charita ČR
Signály.cz
Česká tisková kancelář
Likvidace lepry
T-Mobile
Rádio Lumen
Víra.cz
PFM Group