25 let s Proglasem

Datum a čas vysílání: 8. 12. 2020, 08:00
Autor: Kateřina Rózsová, Marcela Kopecká
Interpret: Kateřina Rózsová, Marcela Kopecká - moderátor,, Martin Holík, Marie Blažková, Dan Blažke,biskup Jan Baxant, Milan Tesař, předseda ERC Daniel Ženatý, Adriana Růžičková, šéfredaktorka KT Kateřina Koubová, Pavel Smolek, Magda Hauserová, kněz Marek Orko Vácha, Vladimír Kintr, Marek Eben, Pavel Mikšů, biskup Vojtěch Cikrle
Cyklus: Dopoledne s Proglasem

Neuvěřitelných 25 let se v rozhlasovém prostoru ozývá radio Proglas. Právě dnes si připomeneme toto výročí ve speciálním dvouhodinovém vydání pořadu Dopoledne s Proglasem. Uprostřed stěhování do nových prostor budeme mluvit s těmi, kteří byli od samého počátku u toho a někteří z nich jsou s námi doposud. Mluvit budeme nejenom s ředitelem Proglasu otcem Martinem Holíkem, ale ptát se budeme i kolegů z řad moderátorů, redaktorů a techniků. Slovo dostane i nastupující generace a osobnosti z křesťanského světa, které připojí svá přání k našim narozeninám.


Dopoledne s Proglasem – od pondělí do pátku zajímaví hosté, podnětné rozhovory, duchovní útěcha, aktuální informace, ale třeba i čas pro oddechnutí a úsměv. Jsme v tom s vámi - už 25 let! (každý všední den 9.00, repríza 0.05). 

Premiéra: 8. 12. 2020, 08:00
Opakování: 8. 12. 2020, 08:00, 9. 12. 2020, 00:05

Darujme.cz

 

Regiony

Regiony

Partneři

Slyš.to
Tv Noe
Katolický týdeník
Partner
Charita ČR
Signály.cz
Česká tisková kancelář
Likvidace lepry
T-Mobile
Rádio Lumen
Víra.cz
PFM Group