Na procházku (s farářem)

Datum a čas vysílání: 20. 11. 2020, 09:00
Autor: Kateřina Rózsová
Interpret: Kateřina Rózsová, Martin Halíř, Karel Strachota, Olga Havlíková, Daniel Majer
Cyklus: Dopoledne s Proglasem

O své zdraví musíme pečovat vždy. A to nejen o stránku tělesnou, ale i duševní. Takové by mohlo být motto dnešního Dopoledne s Proglasem, ve kterém vám chceme nabídnout hned několik rad a tipů, jak to udělat. Už 25 let působí  v Pardubickém a Královéhradeckém kraji nezisková organizace Péče o duševní zdraví. Pomáhá lidem s duševním onemocněním, poskytuje sociální a zdravotní služby a organizuje řadu podpůrných akcí.

„Potřebujete si s někým promluvit, sdílet se o tom, co vás tíží, ale telefon či skype se vám nezdá vhodný a přijít do kanceláře se vám také nechce?“ Přesně takhle začíná výzva s názvem „Na procházku s farářem“, kterou najdete na facebookových stránkách sboru Církve československé husitské v Praze na Vinohradech. Co vás čeká? Zeptáme se. Pozveme vás do Muzea loutkářských kultur v Chrudimi, která má pro následující dobu řadu on-line aktivit. A protože k péči o naše zdraví patří i práce s informacemi, řekneme víc o nové publikaci Člověka v tísni s názvem Dezinformační dezinfekce.


Dopoledne s Proglasem – od pondělí do pátku zajímaví hosté, podnětné rozhovory, duchovní útěcha, aktuální informace, ale třeba i čas pro oddechnutí a úsměv. Jsme v tom s vámi - už 25 let! (každý všední den 9.00, repríza 0.05). 

Premiéra: 20. 11. 2020, 09:00
Opakování: 20. 11. 2020, 09:00, 23. 11. 2020, 00:05

Darujme.cz

 

Regiony

Regiony

Partneři

Slyš.to
Tv Noe
Katolický týdeník
Partner
Charita ČR
Signály.cz
Česká tisková kancelář
Likvidace lepry
T-Mobile
Rádio Lumen
Víra.cz
PFM Group