Humanitární pomoc a dobrovolnictví

Datum a čas vysílání: 25. 6. 2020, 09:00
Autor: Kateřina Rózsová
Interpret: Ondřej Havlíček - moderátor, prof. JUDr. Kristina Koldinská PhD. - hnutí Sant´Egidio, Lenka Klicperová - novinářka, Pavla Gomba - ředitelka UNICEF v České republice, Zbyněk Wojkowski - vedoucí oddělení zahraničních projektů Mezinárodní humanitární organizace ADRA
Cyklus: Dopoledne s Proglasem

Dobrovolnictví a nezbytná humanitární pomoc v regionech zasažených válečnými konflikty, či přírodními katastrofami, se stává stále častějším jevem dobře fungující společnosti. Pomáháme slabším a ohroženějším doma i v zahraničí. Role humanitárních pracovníků a dobrovolníků je v moderním světě nezastupitelná. O dobrovolnictví a humanitární pomoci budeme mluvit se zástupci mezinárodní organizací - s Pavlou Gomba, ředitelkou UNICEF v České republice, s Kristinou Koldinskou z hnutí Sant´Egidio a se Zbyňkem Wojkowskim, vedoucím oddělení zahraničních projektů mezinárodní humanitární organizace  ADRA. O své zkušenosti se podělí i novinářka Lenka Klicperová, která se jako válečná reportérka pohybuje v krizových oblastech světa.


Dopoledne s Proglasem – od pondělí do pátku zajímaví hosté, podnětné rozhovory, duchovní útěcha, aktuální informace, ale třeba i čas pro oddechnutí a úsměv. Jsme v tom s vámi - už 25 let! (každý všední den 9.00, repríza 0.05). 

Premiéra: 25. 6. 2020, 09:00
Opakování: 25. 6. 2020, 09:00, 26. 6. 2020, 00:05

Darujme.cz

 

Regiony

Regiony

Partneři

Slyš.to
Tv Noe
Katolický týdeník
Partner
Charita ČR
Signály.cz
Česká tisková kancelář
Likvidace lepry
T-Mobile
Rádio Lumen
Víra.cz
PFM Group