Světový den proti násilí na seniorech

Datum a čas vysílání: 15. 6. 2020, 09:00
Autor: Marcela Kopecká
Interpret: Ondřej Havlíček - moderátor, Ridina Ahmedová - zpěvačka, Mgr. Lucie Vidovićová, Ph.D. - socioložka, Monika Granja ředitelka Výboru dobré vůle - Nadace Olgy Havlové, Mgr. Jiří Kotala - koordinátor prevence kriminality Odboru sociálních věcí a zdravotnictví Magistrátu města Hradec Králové
Cyklus: Dopoledne s Proglasem

V dnešním vydání pořadu Dopoledne s Proglasem se zaměříme na ochranu nejstarší generace. V rámci Světového dne proti násilí na seniorech přivitáme Jiřího Kotalu, koordinátora prevence kriminality Magistrátu města Hradce Králové, který představí program na vyhledávání ohrožených osob z této věkové skupiny. Socioložka Lucie Vidovićová nastíní problematiku seniorů ve střetu se zákonem. Ve druhé půli našeho pořadu budeme mluvit s ředitelkou Výboru dobré vůle - Nadace Olgy Havlové, která dnes udělí Cenu Olgy Havlové osobnosti, jež i přes svůj zdravotní handicap dokáže pomáhat druhým. Závěr Dopoledne s Proglasem bude patřit zpěvačce Ridině Ahmedové, připravující na pondělní odpoledne zajímavou hru pro všechny, kteří by chtěli rozezpívat Prahu.


Dopoledne s Proglasem – od pondělí do pátku zajímaví hosté, podnětné rozhovory, duchovní útěcha, aktuální informace, ale třeba i čas pro oddechnutí a úsměv. Jsme v tom s vámi - už 25 let! (každý všední den 9.00, repríza 0.05). 

Premiéra: 15. 6. 2020, 09:00
Opakování: 15. 6. 2020, 09:00, 16. 6. 2020, 00:05

Darujme.cz

 

Regiony

Regiony

Partneři

Slyš.to
Tv Noe
Katolický týdeník
Partner
Charita ČR
Signály.cz
Česká tisková kancelář
Likvidace lepry
T-Mobile
Rádio Lumen
Víra.cz
PFM Group