Do světa vědy

Datum a čas vysílání: 8. 6. 2020, 09:00
Autor: Kateřina Rózsová
Interpret: Ondřej Havlíček - moderátor, Alena Zárybnická - meteoroložka, Pavel Suchan - tiskový tajemník Astronomického ústavu AV ČR, Dušan Majer - šéfredaktor blogu kosmonautix.cz , Jana Tichá - ředitelka Hvězdárny a planetária v Českých Budějovicích s observatoří na hoře Kleť
Cyklus: Dopoledne s Proglasem

Dnes se vydáme do světa vědy. S našimi hosty Alenou Zárybnickou, meteoroložkou a moderátorkou předpovědi počasí v České televizi se zaměříme na meteorologii, do astronomie nás uvede Pavel Suchan, tiskový tajemník Astronomického ústavu Akademie věd České republiky,  na kosmonautiku nahlédneme očima jejího popularizátora Pavla Majera, šéfredaktora blogu kosmonautix.cz  a pohledem na vesmír budeme končit. Závěrečné slovo dnešního pořadu bude patřit Janě Tiché, ředitelce Hvězdárny a planetária v Českých Budějovicícch s observatoří na hoře Kleť.


Dopoledne s Proglasem – od pondělí do pátku zajímaví hosté, podnětné rozhovory, duchovní útěcha, aktuální informace, ale třeba i čas pro oddechnutí a úsměv. Jsme v tom s vámi - už 25 let! (každý všední den 9.00, repríza 0.05). 

Premiéra: 8. 6. 2020, 09:00
Opakování: 8. 6. 2020, 09:00, 9. 6. 2020, 00:05

Darujme.cz

 

Regiony

Regiony

Partneři

Slyš.to
Tv Noe
Katolický týdeník
Partner
Charita ČR
Signály.cz
Česká tisková kancelář
Likvidace lepry
T-Mobile
Rádio Lumen
Víra.cz
PFM Group