Prvomájové Dopoledne s Proglasem

Datum a čas vysílání: 1. 5. 2020, 09:00
Autor: Filip Breindl
Interpret: arcibiskup Jan Graubner, P. Pavel Hověz, Michal Mareda, Dana Žižkovská, Jitka Navrátilová
Cyklus: Dopoledne s Proglasem

Také na prvomájové dopoledne chystáme sérii několika rozhovorů zaměřených na aktuální dění, nejen na situaci kolem pandemie koronaviru.

Vydáme se například na brněnské sídliště Lesná, kde měla farnost slavnostně otevřít nový kostel blahoslavené Marie Restituty - kdy začne dokončená stavba sloužit věřícím a jak vypadá současný život farnosti, o tom budeme mluvit s jejím duchovním správcem, P. Pavlem Hovězem. Nabídneme ohlédnutí za úterním plenárním zasedáním České biskupské konference a přineseme rozhovor s jejím novým předsedou, olomouckým arcibiskupem Janem Graubnerem. Představíme magazín Povzbuzení, který v době koronavirové epidemie vydává ministerstvo práce a sociální věci pro seniory či rodiny. Na závěr zazní rozhovor se zpěvákem skupiny Vypsaná fixa Michalem Maredou o tom, jak se hudebníci vyrovnávají se situací, kdy nemohou vystupovat před publikem, a jaké nové možnosti kontaktu s příznivci hledají.


Dopoledne s Proglasem – od pondělí do pátku zajímaví hosté, podnětné rozhovory, duchovní útěcha, aktuální informace, ale třeba i čas pro oddechnutí a úsměv. Jsme v tom s vámi - už 25 let! (každý všední den 9.00, repríza 0.05). 

Premiéra: 1. 5. 2020, 09:00
Opakování: 1. 5. 2020, 09:00, 2. 5. 2020, 09:00, 4. 5. 2020, 00:05

Darujme.cz

 

Regiony

Regiony

Partneři

Slyš.to
Tv Noe
Katolický týdeník
Partner
Charita ČR
Signály.cz
Česká tisková kancelář
Likvidace lepry
T-Mobile
Rádio Lumen
Víra.cz
PFM Group