Letní magazín jihočeského studia

Datum a čas vysílání: 1. 7. 2019, 20:15
Autor: Jitka Skřičková
Interpret: MgA. Barbora Matulová, Bc. Zdeňka Kuviková, Mgr. Věrka Michalicová, Mgr. Lucie Troupová, Ludmila Klabouchová, Jaroslav Klabouch, zaměstnanci sociálního družstva Vlna, Jitka Skřičková
Cyklus: Studio Jan Neumann

V magazínu z českobudějovického studia Jan Neumann se ohlédneme za uplynulými událostmi v jihočeské metropoli. Opět se zaměříme na oblast sociální a kulturní: Navštívíme výstavu o středisku Rané péče, které právě slaví 25 let od svého vzniku. Nabídneme reportáž z dnu otevřených dveří v sociálním družstvu Vlna, jež zaměstnává lidi s nejrůznějším postižením. Na podporu při psychických problémech se soustředí organizace Fokus, jejíž činnost si rovněž přiblížíme. Jihočeská půlhodinka tak nastíní některé z možností pomoci dětem i dospělým s postižením v Českých Budějovicích.     


Pořady z regionů – najdete zde informace, zajímavosti a rozhovory ze studií Kristián Praha, Radim Olomouc, Hedvika Ostrava, Vojtěch Hradec Králové, Štěpán Litoměřice, Hroznata Plzeň a Jan Neumann České Budějovice (úterý a čtvrtek 20.15, R pondělí 9.30 a 16.30).

Premiéra: 1. 7. 2019, 20:15
Opakování: 1. 7. 2019, 20:15, 2. 7. 2019, 22:00

Darujme.cz

 

Regiony

Regiony

Partneři

Slyš.to
Tv Noe
Katolický týdeník
Partner
Charita ČR
Signály.cz
Česká tisková kancelář
Likvidace lepry
T-Mobile
Rádio Lumen
Víra.cz
PFM Group